Wie zijn wij

Maartje de la Brassine

Zolang ik me herinner, ben ik gefascineerd door wat mensen beweegt. Hoe ze zich tot elkaar verhouden, wat ze denken, welke afwegingen ze maken. En hoe ze hier vervolgens naar handelen. Dit eeuwigdurende spel blijft me boeien, verbazen en ontroeren. Overal waar mensen samenwerken, wordt er gecommuniceerd. Iedereen spreekt en handelt vanuit zijn eigen normen en waarden en daarbij is het soms moeilijk om elkaar te verstaan.

Naar mensen luisteren is mijn eerste natuur. En een paar jaar geleden heb ik besloten om van mijn grootste liefde mijn werk te maken.

Bij BMWE werk ik als vertrouwenspersoon. Mijn empatisch vermogen en het terugbrengen van een verhaal vol emotie tot de kern, maken het werken als vertrouwenspersoon een logische stap in mijn carrière. Objectief en integer te werk te gaan, zijn voor mij essentieel. Echt en onbevooroordeeld luisteren, is hierbij heel belangrijk. Net als de kunst van het stellen van de juiste vragen.

Verder kun je me tegenkomen bij de haptotherapeutische consulten, waar ik als haptonomisch counselor in opleiding meeloop om ervaring op te doen.

Naast mijn werk bij BMWE heb ik mijn eigen praktijk als lichaamsgericht therapeut.